3 2

Meer dan 30 jaar Glas- en Schilderwerken Ton de Gunst en zoon! 

Glas- en schilderwerken Ton de Gunst is opgericht in 1978. In eerste instantie specialiseerden wij ons in het leveren en plaatsen van vele glassoorten. Door de vraag vanuit de praktijk hebben wij in 1995 besloten om ons te specialiseren in stuc- en schilderwerkzaamheden en dit op te nemen in het bedrijf. Ook beschikken wij over een 24-uurs service ten aanzien van het glas. Dit voor zowel bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en verschillende VVE’S.

Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. Glas- en schilderwerken Ton de Gunst en zoon heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft, er zijn ook medewerkers met een BHV opleiding.

Om een vrijblijvende offerte en/of advies aan te vragen betreffende stucwerk, schilderwerk of  glaswerk kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch als per mail via de tab 'contact'.

Als glashandel en schildersbedrijf zijn wij actief in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp en Rijswijk

stucadoor voorschoten

Copyright © Landelijk Ton de Gunst glas- en schilderwerken | Alle rechten voorbehouden | Z-IM.nl | Designpro.nl | Sitemap