Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Behanger De Gunst voorziet uw pand van prachtig behang

Wilt u graag de slaapkamers van uw kinderen voorzien van mooi en leuk behang? Uw kantoor laten behangen zodat dit er weer representatief uitziet? Heeft u daarom een professionele behanger nodig? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van de behanger van De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk. Behangen is zeer nauwkeurig werk en moet door een professionele behanger uitgevoerd worden. Laat De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk nu net over zo’n behanger beschikken. Door het inzetten van onze professionele behanger en goed materiaal kunnen wij uw muren van goed behangwerk voorzien. Wilt u graag fotobehang? Of gaat uw voorkeur uit naar glasvezelbehang? Er zijn veel verschillende behangsoorten die onze behanger kan toepassen. Bent u benieuwd naar de soorten behang en de voor- en nadelen? Neem dan contact op met de behanger van De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk. Onze behanger voorziet uw woning of kantoor graag van prachtig behang. Wilt u een andere sfeer in uw woning of kantoor? Begin dan met behang. Behangen is een vak apart. Daarom beschikken wij over een team specialisten die veel ervaring hebben in de praktijk. Onze behanger staat ook graag voor u klaar.Behanger De Gunst voorziet uw pand van prachtig behang

Glasvezel behang aangebracht door onze behanger

Glasvezel behang is erg populair onder onze klanten en kan deskundig worden aangebracht door onze behanger. Dit behang wordt gemaakt van fijne glasvezels. De vezels van glasvezel behang worden verweven en geperst tot een sterk gaas. In glasvezel behang kunnen verschillende structuren aangebracht worden zoals:

  • Visgraat
  • Zigzag
  • Ruit
  • Weef

Wilt u graag glasvezel behang in uw kamer en hulp nodig van een echte behanger? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over behang en het maken van een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze:

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.