Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Glashandel met 24 uurs service dienst

De Gunst is een gespecialiseerd bedrijf in glashandel dat zich al meer dan 30 jaar bezig houdt met glas en schilderwerken. De glashandel van De Gunst beschikt over een 24 uurs service ten aanzien van glas. Dit voor zowel bedrijven, particulieren, woningbouwverengingen en verschillende VVE’S. Wilt u een vrijblijvende offerte voor glas? Of een afspraak met onze glashandel? Neem dan telefonisch contact op of via de mail.

Glashandel De Gunst houdt zich dagelijks bezig met diverse soorten glaswerken. Zo beschikt de glashandel over Isolerende beglazing, HR ++ isolerende beglazing, Isolerende beglazing geluidswerend (gasgevuld), Isolerende beglazing waarvan een ruit met gefigureerd glas(10 jaar fabrieksgarantie). Voorzetramen van glashandel De Gunst zijn verkrijgbaar in aluminium blank of in ral kleur gemoffelde voorzetramen. Tevens ook op kleur gemaakt. Glashandel De Gunst biedt blank glas aan van 2 – 19 mm en vele soorten gefigureerd glas. Ook voor inbraak werend glas en brandwerend glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Glashandel De Gunst en zoon staat garant voor kwalitatief hoog glaswerk. Glaszetter De Gunst heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft, er zijn ook medewerkers met een BHV opleiding. Bent u opzoek naar een glashandel in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp of Rijswijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Glashandel met kwalitatief hoog glaswerk

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze glashandel, vul a.u.b. ons contact formulier in .

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.