Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Schilder met meer dan 40 jaar ervaring!

Bent u opzoek naar een schilder in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp of Rijswijk? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. De Gunst is de beste schilder in de omgeving met zijn 30 jaar lange ervaring in het vak. Schilder De Gunst richtte zijn bedrijf op in 1978. In eerste instantie specialiseerden wij ons in het leveren en plaatsen van vele glassoorten. Door de vraag vanuit de praktijk hebben wij in 1995 besloten om ons te specialiseren in schilderwerken en dit op te nemen in het bedrijf.

Wanneer u kiest voor schilder De Gunst bent u verzekerd van veiligheid en vakmanschap. Schilder De Gunst is namelijk een VCA gecertificeerde schilder dat staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. Daarnaast beschikt elke medewerker van schilder De Gunst over een basisveiligheid opleiding en diploma of zelfs een BHV opleiding. 

De schilderwerken van schilder De Gunst bestaan vooral uit onderhoud, renovatie, monumentaal, binnen en buiten schilderwerk. Maar ook voor behangwerk, kleuradvies en houtrot herstel bent u bij ons aan het juiste adres.

De Gunst is een schilder met een VCA certificatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons als schilder , vul a.u.b. ons contact formulier in.

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.