Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Schildersbedrijf De Gunst voor al uw schilderwerkzaamheden

Schildersbedrijf De Gunst, opgericht in 1978, is gespecialiseerd in diverse soorten schilder werkzaamheden. Of het nu gaat om onderhoudsschilderwerk, Renovatie schilderwerk, Monumentaal schilderwerk, wand- en plafond afwerking en binnen- en buitenschilderwerk of behangwerk, schildersbedrijf De Gunst staat voor u klaar. Om een vrijblijvende offerte en/of advies aan te vragen kunt u contact met ons schildersbedrijf opnemen, zowel telefonisch als per mail.

Waarom schildersbedrijf De Gunst? Schildersbedrijf De Gunst is tevens gespecialiseerd in planmatig onderhoud d.m.v. periodeschema’s en meerjaren planning. Dit is met name interessant voor Verenigingen van eigenaren. Voordelen zijn o.a. kostenspreiding, overzicht van de kosten, constante kwaliteit schilderwerk, voorkomen van houtrot en daardoor vermindering van onvoorziene kosten. Daarnaast bent u bij schildersbedrijf De Gunst verzekerd van veiligheid en kwaliteit. Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen.

Schildersbedrijf De Gunst beschikt over een team van ervaren schilders. Al onze schilders zijn werkzaam in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp en Rijswijk.  Bent u geïnteresseerd in meer informatie of een afspraak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schildersbedrijf voor planmatig onderhoud

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons schildersbedrijf, vul a.u.b. ons contact formulier in.

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.