Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Stucadoor voorziet uw plafond van een mooie nieuwe verflaag

Bent u opzoek naar een stucadoor in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp of Rijswijk? Kies dan voor stucadoor De Gunst. De Gunst heeft als sinds 1978 een glas en schildersbedrijf en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gespecialiseerd in stucwerk. Voor stucwerk voor zowel bedrijven, particulieren, woningbouwverengingen en verschillende VVE’S kunt u bij De Gunst terecht. Wilt u een afspraak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij stucadoor De Gunst is alle soorten stucwerk mogelijk. Doordat wij als stucadoor over vele jaren ervaring beschikken kunt u er van uit gaan dat wij elke stucadoor klus tevredenheid afwerken. Welke kleur of reliëf dan ook. Soorten stucwerk als spachtelputz, granol, marmerpleister en rustiekputz hebben een korrelige structuur die veroorzaakt wordt door toevoeging van zandkorrels en/of kleine steentjes. Door deze toevoeging ontstaat er reliëf in het stucwerk. Als stucadoor kunnen wij u hierover uitgebreid inlichten

Stucadoor De Gunst brengt tevens pleister- en raapwerk aan waardoor wij ruwe oppervlakten mooi strak en glad maken. Door af te wisselen in de dikte van de stuclaag  kunnen wij als stucadoor ook uw wand weer waterpas maken. De raap of pleisterlaag kan als uiteindelijke afwerklaag dienen of als ondergrond voor afwerklagen zoals spachtelputz.

Als stucadoor komt u ons tegen in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp en Rijswijk

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons als stucadoor, vul a.u.b. ons contact formulier in.

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.