Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Stucadoors voor een professionele afwerking van muren in Goedereede

Wilt u graag de muren en plafonds in uw woning laten stucen? Maak dan een afspraak met de stucadoors van De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk. Al sinds 1978 zijn wij dé stucadoors van de omgeving en staan wij graag klaar voor onze klanten graag. Wij verstaan ons vak als geen ander en weten dat mooi stucwerk veel ervaring vereist. Ons team stucadoors heeft ruimschoots ervaring, en kan uw project van begin tot eind voor u in orde maken. Om een goed beeld te krijgen van uw wensen, de situatie en de te verrichten werkzaamheden komen onze stucadoors daarom eerst bij u langs. Op basis van een oriënterend gesprek maken wij een passende en heldere offerte zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en de planning kunnen onze stucadoors starten met de uitvoering. Tijdens de uitvoering houden wij rekening met uw woning, inrichting en wensen. Alles wordt netjes afgedekt en wij zijn u zo min mogelijk tot last. Meer informatie? Maak gerust een afspraak of bekijk onze website. Voor stucwerk en onze andere diensten maken wij een offerte op maat.

Stucadoors van De Gunst

Stucadoors nodig die diverse soorten stucwerk aan kunnen brengen? Kies dan voor de stucadoors van De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk. De stucadoors van De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk kunnen alle soorten stucwerk aanbrengen zoals

  • spachtelputz
  • granol
  • marmerpleister
  • rustiekputz

Deze stuc soorten hebben een korrelige structuur die veroorzaakt wordt door toevoeging van zandkorrels en/of kleine steentjes. Wilt u graag een reliëf in het stucwerk? Dan raden onze stucadoors bovenstaande voorbeelden aan. Ook deze soorten stucwerk zijn in iedere kleur leverbaar. Bent u de kleur snel zat? Wilt u graag binnen enkele jaren gemakkelijk een andere kleur op de muren aan laten brengen? Mocht u later van kleur willen veranderen is overschilderen geen probleem. Onze stucadoors voeren dit graag uit en voorzien uw muren en plafons gemakkelijk van een nieuwe verflaag.

Maak a.u.b. uw keuze:

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.