Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Glasvezel behang ter camouflage van kapotte muren in Groot-Ammers

Zijn uw muren beschadigd? Wilt u deze beschermen en er weer mooi uit laten zien? De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk opgericht in 1978 en uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving op het gebied van glasvezel behang. Of het nu gaat om bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen of verschillende VVE’S, voor glasvezel behang zijn wij hét aangewezen adres. Glasvezel behang is erg populair onder onze klanten. Dit behang wordt gemaakt van fijne glasvezels. De vezels van glasvezel behang worden verweven en geperst tot een sterk gaas. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten glasvezel behang aangebracht. Dit komt door de functionele en decoratieve eigenschappen van glasvezel behang. Daarnaast is glasvezel behang: stootvast, brandvertragend, geluiddempend en behangbaar. Wilt u zeker zijn dat u het kunt schilderen zonder dat de structuur verloren gaat? Of wilt u graag stootvast behang waar niet snel krassen in komen? Kies dan voor glasvezel behang.

De voordelen van glasvezel behang

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten glasvezel behang aangebracht. Dit komt door de functionele en decoratieve eigenschappen van glasvezel behang. Daarnaast is glasvezel behang: stootvast, brandvertragend, geluiddempe

Wilt u graag dubbel glas in uw woning? Veiligheidsglas in uw kantoor? Voor al uw glaswensen kunt u terecht bij glashandel De Gunst. Een team glasspecialisten houdt zich dagelijks bezig met het leveren, monteren en verkopen van allerlei soorten glas die te vinden zijn in onze glashandel. Als u kiest voor montage en levering van glas verzorgd door onze glashandel bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten. Als dé glashandel van de omgeving streven wij ernaar topkwaliteit service en glasproducten af te leveren. In onze glashandel vindt u een breed assortiment glassoorten. Blank glas, isolerend glas, brandwerend glas, dubbel glas, HR glas en isolatieglas zijn producten die beslist niet in onze glashandel mogen ontbreken.

Glashandel maar ook schilder- en stucwerk

Naast glas is onze glashandel gespecialiseerd in stuc- en schilderwerkzaamheden. Indien wenselijk kunnen wij dus meerdere werkzaamheden in uw huis uitvoeren. Heeft u een woning gekocht en wilt u graag de ramen laten vervangen door nieuw dubbel glas? Prachtig behang of stucwerk aan laten brengen in de kamers? Neem dan contact op met De Gunst Glas – Schilder – en Stucwerk. Wij voorzien graag in uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze:

nd en behangbaar. Wilt u zeker zijn dat u het kunt schilderen zonder dat de structuur verloren gaat? Of wilt u graag stootvast behang waar niet snel krassen in komen? Glasvezel behang dat wij leveren is niet alleen mooi maar beschermd uw muur optimaal. Heeft u last van beschadigde muren? Kies dan voor glasvezel behang ter camouflage. Scheuren, gaatjes en andere oneffenheden worden zo met glasvezel behang makkelijk weggewerkt. Wilt u ook glasvezel behang aan laten brengen? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Maak a.u.b. uw keuze:

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.