Glasvezel behang bij u in Goudriaan 
Goudriaan

Glasvezel behang bij u in Goudriaan

Wilt u graag glasvezel behang in uw woning in Goudriaan? Glasvezel behang in de buurt van Goudriaan aan laten brengen door een gespecialiseerde stucadoor of schilder? De Gunst Glas - Schilder - en Stucwerk is opgericht in 1978 en uitgegroeid tot een bekend begrip in Goudriaan en omgeving. Wij zijn vele klanten van dienst in de buurt van Goudriaan met het aanbrengen van glasvezel behang. Of het nu gaat om bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen of verschillende VVE’S, voor glasvezel behang zijn wij hét aangewezen adres. De Gunst Glas - Schilder - en Stucwerk heeft het VCA certificaat, dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft. Daarnaast zijn er ook medewerkers met een BHV opleiding. Wilt u graag glasvezel behang in de slaapkamers aan laten brengen in de buurt van Goudriaan? Heeft u zelf geen tijd, kennis of middelen om glasvezel behang in de buurt van Goudriaan aan te brengen? Schakel ons dan in en vraag een offerte aan voor glasvezel behang.

Wat is glasvezel behang

Glasvezel behang is erg populair onder onze klanten in de buurt van Goudriaan. Dit behang wordt gemaakt van fijne glasvezels. De vezels van glasvezel behang worden verweven en geperst tot een sterk gaas. In glasvezel behang kunnen verschillende structuren aangebracht worden zoals:

  • Visgraat
  • Zigzag
  • Ruit
  • Weef

Wilt u graag glasvezel behang in een kleurtje in uw kamer in de buurt van Goudriaan? Dan kunnen wij deze schilderen. Glasvezel behang wordt namelijk in het wit geleverd. Maar omdat het gemakkelijk over te schilderen is kunnen wij glasvezel behang in verschillende kleuren leveren.

Voordelen van glasvezel behang

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten in Goudriaan en omgeving glasvezel behang aangebracht. Dit komt door de functionele en decoratieve eigenschappen van glasvezel behang. Daarnaast is glasvezel behang: stootvast, brandvertragend, geluiddempend en behangbaar. Wilt u zeker zijn dat u het kunt schilderen zonder dat de structuur verloren gaat? Of wilt u graag stootvast behang waar niet snel krassen in komen? Glasvezel behang dat wij leveren in de buurt van Goudriaan is niet alleen mooi maar beschermd uw muur optimaal.

Glasvezel behang als camouflage

Heeft u last van beschadigde muren? Kies dan voor glasvezel behang in de buurt van Goudriaan ter camouflage. Scheuren, gaatjes en andere oneffenheden worden zo met glasvezel behang makkelijk weggewerkt. Wilt u ook glasvezel behang aan laten brengen en woont u in de buurt van Goudriaan? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

De Gunst Glas - Schilder - en Stucwerk logo
De Gunst Glas - Schilder - en Stucwerk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring