Stucwerk

Ontdek onze stucwerkdiensten, waar vakmanschap en zorg samenkomen om jouw muren te transformeren. Bij De Gunst streven we naar prachtige, gladde oppervlakken die jouw ruimte laten stralen. Met onze ervaring en toewijding maken we stucwerk dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Van klassieke tot moderne stijlen, we brengen jouw ideeën tot leven met zorgvuldig vakmanschap.

Mooi stucwerk vereist veel ervaring!

Wij hebben als bedrijf ruimschoots ervaring en kunnen uw project van het begin tot het eind voor u in orde maken.

Er zijn vele verschillende soorten stucwerk mogelijk.

Zo kan iedere denkbare kleur gebruikt worden en zijn er verschillende soorten reliëf mogelijk die in combinatie met kleurgebruik elk voor een apart uiterlijk en sfeer in uw huis zorgen. Bij pleister– en raapwerk wordt er een laag aangebracht om de ruwe oppervlakten mooi strak, glad, egaal en waterpas te maken. Door af te wisselen in de dikte van de stuclaag wordt een wand ook weer recht / waterpas gemaakt. De raap of pleisterlaag kan uiteindelijk als afwerklaag dienen of als ondergrond voor afwerklagen zoals Spachtelputz.

Vakkundigheid en ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van stucwerk. Ons team bestaat uit vakmensen die de finesse van het vak beheersen, wat resulteert in hoogwaardige afwerkingen.

Maatwerk

We begrijpen dat elk project uniek is. We bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een moderne uitstraling of een meer traditionele afwerking, we passen ons aan op jouw stijl.

Tijds- en kostenbesparend

Door het werk aan professionals over te laten, bespaar je niet alleen tijd, maar ook mogelijke herstelkosten in de toekomst. Ons deskundige team zorgt voor een efficiënte uitvoering van het project.

Service en ondersteuning

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We bieden ondersteuning gedurende het hele proces, van advies en planning tot de uiteindelijke afwerking, om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt.

Soorten stucwerken

Allen hebben een korrelige structuur, die wordt veroorzaakt door toevoeging van zandkorrels en/of kleine steentjes. Door deze toevoeging ontstaat er reliëf in het stucwerk. Ook deze soorten stucwerk zijn in iedere kleur leverbaar.

Mocht u later van kleur willen veranderen, is overschilderen geen probleem! Met een latex zijn de muren of plafond gemakkelijk van een nieuwe verflaag te voorzien.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Ontdek wat anderen zeggen

Lees de ervaringen van onze gewaardeerde klanten en ontdek waarom ze voor ons kiezen.

Al meer dan 40 jaar!
De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Met decennialange ervaring bieden wij hoogwaardige diensten aan voor glas, schilder- en stucwerk. Ontdek onze passie voor perfectie, kwaliteit en klanttevredenheid terwijl we elke ruimte transformeren in een meesterwerk van vakmanschap.

Chat openen
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.