Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Glaszetter voor snelle en effectieve reparatie

Zoekt u een glaszetter in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp of Rijswijk? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Glaszetter De Gunst heeft al meer dan 30 jaar ervaring in glaswerken en is al jaren het glaszetbedrijf in deze omgeving. Door onze strakke afspraken, goede kwaliteit en goede service kunnen wij snel en effectief de glasschade voor u repareren. Wilt u een afspraak met onze glaszetter? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als erkende glaszetter levert glashandel De Gunst alle soorten diensten op het gebied van glaswerk. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Glaszetter De Gunst beschikt over isolerende beglazing, blank glas, inbraak werend en brandwerend glas en spiegels. Ter verhoging van uw leef comfort zijn er diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolerend glas, HR-, HR+- en HR++-glas. Wanneer het niet mogelijk is om isolerend glas te plaatsen, dan zijn voorzetramen een goede oplossing. Glaszetter De Gunst levert isolerend glas in verschillende modellen. Uiteraard leveren wij ook bijpassende ventilatieroosters. Glaszetter De Gunst biedt diverse mogelijkheden en oplossingen aan.

Wilt u uw glas laten bewerken? Ook dat is mogelijk bij glaszetter De Gunst. Of het nu gaat om slijpen en afscherpen, ronde en schuinen hoeken, ingeslepen handgreep of facetslijpen? Glaszetter De Gunst staat voor u klaar. Wanneer u kiest voor onze glaszetter bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en goede service. Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neemt u dan contact met ons op.

Glaszetter De Gunst staat 24 uur per dag voor u klaar

Glaszetter De Gunst staat 24 uur per dag voor u klaar

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons als glaszetter, vul a.u.b. ons contact formulier in.