Al meer dan 40 jaar! De Gunst Glas - Schilder- en Stucwerk

Stucwerk van De Gunst maakt het verschil!

Mooi stucwerk vereist veel ervaring. Kies daarom voor stucwerk van stucadoor De GunstStucadoor De Gunst beschikt over ruimschoots veel ervaring op het gebied van stucwerk en kan uw project van begin tot eind voor u in orde maken. Wilt u een afspraak voor stucwerk in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp of Rijswijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met De Gunst. De Gunst en zijn team staan graag voor u klaar.

Bij De Gunst zijn er vele verschillende soorten stucwerk mogelijk. Zo kan iedere denkbare kleur gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten reliëf mogelijk die in combinatie met kleurgebruik elk voor een apart uiterlijk en sfeer in uw huis zorgen. Bij pleister- en raap stucwerk wordt een laag aangebracht om de ruwe oppervlakten mooi strak, glad, egaal en waterpas te maken. Door af te wisselen in de dikte van de stuc laag wordt een wand ook weer recht/waterpas gemaakt. De raap of pleisterlaag kan als uiteindelijke afwerklaag dienen of als ondergrond voor afwerklagen zoals spachtelputz. Soorten stucwerk als spachtelputz, granol, marmerpleister en rustiekputz hebben een korrelige structuur die veroorzaakt wordt door toevoeging van zandkorrels en/of kleine steentjes. Door deze toevoeging ontstaat er reliëf in het stucwerk.

Stucwerk is in alle kleuren leverbaar. Mocht u later van kleur willen veranderen is overschilderen geen probleem. Met een latex zijn de muren of plafond gemakkelijk van een nieuwe verflaag te voorzien. Wilt u meer informatie over stucwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van De Gunst.

Stucwerk in verschillende soorten reliëf en kleuren

Wenst u meer informatie te ontvangen over stucwerk, vul a.u.b. ons contact formulier in.

Open chat
U kunt ons ook bellen op 071-5767494.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Ton de Gunst reageert zo snel mogelijk op al jouw vragen.